Bestill reisen din nå og se frem til avreise

Nyt en herlig ferie på et av våre 3 flotte hoteller i Hadaba

Se alle reiser til Sharm el Sheikh her 👇🏼

Book ferien din i dag - endre søk for antall personer og avreisedato

 

La deg inspirere av vakre Hadaba!

Hadaba er et av de mest populære områdene i Sharm el Sheikh, ca. 8 km fra Naama Bay. Her kan du trygt utforske området på egenhånd uten å bli plaget av store folkemengder. Smak tradisjonelle egyptiske retter på en av de mange gode restaurantene, ta på snorklemasken og se vakre korallrev eller opplev den ekte bazarstemningen på Old Marked.

 

En innholdsrik ferie venter med direktefly fra Oslo. Hvem tar du med deg?

Søker du morsomme vannaktiviteter? Sharm el Sheikhs største Aqua Park finner du i Hadaba. Få en innholdsrik dag med mange morsomme vannsklier, vannleker, delfinshow og svøm med delfinene.

 

På med snorklemasken! Utenfor kysten i Hadaba ligger noen av Rødehavets fineste koraller. Ta på snorklemasken og let etter Nemo blant de fargerike korallene og eksotiske fiskene.

 

Opplev ekte bazarstemning med et besøk på Old Market. Dette er en opplevelse som vi virkelig anbefaler når du først ferierer i Sharm el Sheikh. Med deilige dufter fra krydder og pruting på priser kan du få fine souvernirer til en rimelig pris.

 

Er du glad i shopping? I området finner du flere lokale og internasjonale butikker, samt IL Mercato som er et stort kjøpesenter. Her får du en rolig shoppingopplevelse uten for mange pågående selgere.

 

Fra de fleste av våre hoteller i Hadaba er det gåavstand inn til sentrum og Old Market. Nyt en kjølig drink eller ta en kveldstur og se den vakre opplyste moskeen i sentum.

 

Vær trygg med Amisol
Våre lokalkjente guider hjelper meg med det du skulle trenge under ditt opphold i Sharm.
Enten du ønsker billetter til badeland og delfinshow eller om du ønsker tips til opplevelser og steder som er verdt å få med seg.

 

Hurghada er et fint reisemål for deg som ønsker sol- og strandferie. For deg som ønsker å bo utenfor bykjernen i Hurghada, er det kort vei til flere flotte områder som Makadi Bay, El Gouna og Sahl Hasheesh. I Hurghada har vi et stort utvalg av flotte hoteller og ferieresorts i ulike prisklasser, så her finner man noe for enhver smak og preferanse. Enten du søker eksklusiv luksus eller et mindre og budsjettvennlig hotell. 

 

Når du reiser til Egypt på vinterhalvåret er det sol, varme og deilig badetemperaturer hele dagen. Etter at solen har senket seg om kvelden blir det litt kjølig, da er det veldig gode muligheter for å avslutte en eventyrlig feriedag på terrassen eller ta en koselig kveldstur for å se på folkelivet i sentrum, enten det er i Sharm el Sheikh eller Hurghada.
Bestill ferien i dag og begynn å glede deg. God ferie!Alle reisemål, All
Oslo Gardermoen, FLY 7 dag, 2 personer
Endre søk
Avreise

Hjemkomst