barn leker på stranden i sommerferien

Sommerferie 2022

Når du bestiller pakkereise med Amisol velger du bosteder som vi har håndplukket. Det gjør at du kan være sikker på at hotellet du bestiller er kvalitetssikret av oss. Med 30 års erfaring som norsk reisearrangør, har vi samlet nyttige tilbakemeldinger fra våre gjester som vi aktivt bruker i vår utvikling. Sommeren er den beste tiden på året for reiser og opplevelser. For oss og veldig mange andre er dette årets høydepunkt! Nå finner du et stort reiseutvalg, slik at du får sikret deg det du vil ha og best av alt; Nå får du gode rabatter på reiser i selv i den mest populære perioden! I sommer har vi pakkereiser til Sharm el Sheikh, Sardinia, Sicilia, Toscana, Gardasjøen og Kreta. Vi har hoteller med all inclusive for familier med spennende attraksjoner for barn i alle aldre. Vi har fasjonable førsteklasses hotell som passer om dere reiser uten barn og selvfølgelig har vi bosteder for deg om du ønsker et prisgunstig og enklere alternativ.

God fornøyelse!

 

Sommerferie for familien

Familievennlige neste sommer.

Sommerferie for par

Her finner du våre beste pakkereiser for par og single.

Våre reisemål sommeren 2022

Middelhavets største øy byr på mer enn bare mafia. Fra vakker natur, god vin og livlig landsbyidyll til herlig strandliv og gastronomi i verdensklasse - Sicilia er en riktig perle!

Nyt deilige dager på stranden, snorkling i verdensklasse og bo på flotte hoteller. I Egypt får du også en prisgunstig ferie; her rekker nemlig reisekassen lenger enn de fleste andre steder!