barn leker på stranden i sommerferien

Sommerferie 2019

Husker du sommeren i fjor, hvor regnet bøttet ned og været minnet om alt annet enn sommer? Nå kan du unngå å havne i samme situasjon igjen og best av alt; Nå får du gode rabatter på reiser i den, selv i den mest populære perioden!
Når du bestiller pakkereise med Amisol velger du bosteder som vi har håndplukket. Det gjør at du kan være sikker på at hotellet du bestiller er kvalitetssikret av oss med lang erfaring innen hoteller og reiseliv! I sommer har vi pakkereiser til Sharm el Sheikh, Sardinia, Sicilia, Toscana, Gardasjøen og Kreta. Vi har hoteller med all inclusive for familie med spennende attraksjoner for barn i alle aldre, elegante førsteklasses hotell som passer en voksenferieuten barn og hotellet for deg om du ønsker et prisgunstig reisetilbud til et enklere hotell.

Sommerferie for familien

Her finner du våre beste pakkereiser med familiehotell i sommer

Sommerferie for voksne

Her finner du våre beste pakkereiser med hotell for voksne

Våre reisemål sommeren 2019

Middelhavets største øy byr på mer enn bare mafia. Fra vakker natur, god vin og livlig landsbyidyll til herlig strandliv og gastronomi i verdensklasse - Sicilia er en riktig perle!

Nyt deilige dager på stranden, snorkling i verdensklasse og bo på flotte hoteller. I Egypt får du også en prisgunstig ferie; her rekker nemlig reisekassen lenger enn de fleste andre steder!