Gruppereise i april/mai

Vil du reise til sommervarmen i Sharm el Sheikh, men har ingen å reise med? Nå har du mulighet til å reise på gruppereise til vakre og eksotiske Sharm el Sheikh i slutten av april, når Sharm viser seg fra sin aller beste side! Her kan du forvente ca. 30 varmegrader, morsomme aktiviteter og utflukter. Bli med vår danske reiseleder Camilla fra hovedkontoret i Danmark på denne gruppereisen til Sharm Reef og opplev fellesskapet, spennende utflukter og knytt nytt bekjentskap. 

Meld deg på alene, med en venn eller ta med barna på en herlig gruppereise med Camilla.

Camilla forteller: 

Gruppereisen er for ALLE som synes det er hyggelig å være i følge med andre, uansett om du reiser alene eller er flere sammen, enten det er ditt første eller 27. besøk i Sharm el Sheikh. Mange synes det er en ekstra betryggenhet å ha med seg en dansk reiseleder. Her får du garantert berørt lattermusklene, knytte nye vennskap, få farge, dra på kulturelle utflukter, nyte ved bassengkanten og slappe av i godt selskap.

Planen min er å slappe av ved bassenget og snorkle på stranden, kombinert med et besøk på Farsha, Old Market, samt tilbringe en dag på Rødehavet og en kveld i ørkenen med ATV, kameler og beduiner. Hvis noen en dag vil reise til Kairo og se pyramidene, er dette også mulig.

Vi alle holder følge der nede og jeg legger opp til at vi spiser sammen, har det hyggellig ved bassenget og drar på utflukter sammen - i den grad folk har lyst. Alle står fritt til å bestemme hvor mye man vil delta.

Husk å nyte livet - og å leve er å reise😉

Jeg gleder meg til å møte dere alle, så send meg en mail så jeg kan booke plass til deg/dere.

Mvh Camilla (til høyre)

Hotel Sharm Reef**** 

Et trivelig og veldig populært mindre privateid hotell med mange norske og danske stamgjester.

Hotellet har to flotte bassengområder, en smakfull og godt variert buffet, samt et hotellpersonale som er kjent for å alltid skape en god stemning rundt gjestene. Les mer om hotellet her.

Sharm Reef ligger i hovedgaten i bydelen Hadaba, så det er ca. 800 meter til stranden. Til stranden går det gratis skyttelbuss hver dag. Oppholdet på hotellet er med all inclusive, all inclusive gjelder ikke på stranden, her er det en kafé hvor mat & drikke kan kjøpes. Det er en sandstrand med solsenger, samt trapper ned til havnivå og en ca. 10 meter lang brygge som tar deg rett ut til korallrevet. Du kan snorkle fritt og oppleve den magiske verdenen under havoverflaten; de vakre korallene i alle fasonger og fargerike fisker.

Hvis du trenger å bevege deg litt, er det noen butikker i nærheten av hotellet, og Old Market og Farsha Mountain Lounge ligger i samme bydel.

Kun 5 km fra Sharm Reef ligger Naama Bay (sentrum av Sharm el Sheikh) og her kan du finne gode muligheter for shopping og forhandling/pruting på pris. Naama Bay har et hav av butikker, kjøpesenter, restauranter, kafeer, Hard Rock Café, Burger King, trivelige barer under åpen himmel, diskoteker, etc. 

Påmelding til reisen

Send meg en e-post til camilla@amisol.dk med følgende informasjon:

- Navn i pass
- Alder
- Adresse, tlf. & e-post
- Eventuelle tilkjøp

Jeg gleder meg til å møte dere alle, så send meg en mail så jeg kan booke plass til deg/dere.

Mvh Camilla

Reisen inkluderer

Direktefly fra Oslo med avreise 30/4
5 kg håndbagasje
Opphold på hotellet Sharm Reef****
All inclusive på hotellet
Camilla reiser fra CPH

Priser:
7.375,- per person ved minst 2 personer på et rom
8.188,- for privat rom

Reiser du alene, men er åpen for å bli matchet med en av samme kjønn? Skriv dette til meg ved påmelding✍️

Denne gode prisen varer til 1/4, så førstemann til mølla😉
Ved påmelding etter 1/4 er prisen +500,- per person og på forespørsel om tilgjengelighet.

 

Valgfritt tillegg:

20 kg innsjekket bagasje, t/r 300,-
Smørbrød på flyet, t/r 145,-
Transfer, t/r 200,-
Forsikringer

Visum & Pass

Sinai Only-visumet er gratis dersom du har norsk pass, eller pass fra et annet EU-land, Danmark eller England. Det er superenkelt, faktisk bare et stempel vi får i passet ved ankomst.

Passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreise.