opplev en eventylig verden under havoverflaten.

Dykking i Rødehavet - oppdag en fantasiverden under havoverflaten

Leter du etter dykkeferie? På flere av våre reisemål ved Rødehavet finner du noen av verdens aller beste dykkeropplevelser. Hos oss kan du sette sammen dykkerferien på flere måter. Du kan velge dagsturer hvor du kan nyte kvelden på hotellet, bestill gjerne en pakke med flere dagsturer om du skal være borte en uke eller mer. Det finnes også overnattingsturer hvor du bor ombord på en flott dykkerbåt i noen dager eller en hel uke. Vi har hatt mange som har reist med oss på dykkeferie, både større og mindre dykkergrupper. 

De vakreste stedene for dykking i Sharm el Sheikh

Gordon Reef

Kjent for skipsvraket Louilla som forliste her i 1981, Gordon reef er det største I diameter av alle revene ved Tiran. Her starter dykket med nedstigning mot et grunnere sandområde hvor det ofte finnes piggrokke, Napoleons fisk mm. Videre kommer du til et platå av koralstein med yrende liv av rev fisk, slik som pappegøyefisk, klovnefisk mm. I enden ..

av platået er det et fall hvor du kan se fantastiske dyr, som Manta stråler. Dykking her egner seg for dykkere med sertifisering advanced eller høyere.  

Les mer

Nasjonalparken Ras Mohammed

Nasjonalparken Ras Mohamed har vært et beskyttet område siden 1983. Her finner du spektakulære dykkesteder, flere regnet blant verdens 10 beste. Det er et stort mangfold av koraller og fisk i et variert undervannslandskap. Dykketuren starter ved Yolanda Reef eller Sharks Reef og går fra det ene til det andre, hvor man starter er væravhengig. Sandområdene ..

inn mot land er et av stedene der havskilpaddene ennå lever og hekker sine egg, så det er gode muligheter for å se disse fantastiske skapningene her. 

Les mer

Vrakdykk - Thistlegorm

Det verdensberømte vraket SS Thistlegorm ble sunket i 1941 i Sha'ab Ali i Suezbukten. Skipet skulle frakte forsyninger til den britiske hæren som var basert i Alexandria. Når du dykker gjennom vraket ser du blant annet motorsykler, biler, radio utstyr, ammunisjon og diverse annet. Vrakdykking krever advanced sertifisering eller høyere.

Lokaldykk - Tower

Dette er et av de bedre lokale dykkestedene og ligger rett ved flere av våre hoteller i Hadaba. Tower er formet som en dyp undervannsdal som strekker seg omlag 100m fra overflaten. Fra 14m dyp har mange logget at de har sett sovende Hvittippet revhai her. Etter å ha svømt gjennom dalen kommer du til en bratt skråning som strekker seg helt til overflaten, ..

her kan man ofte få øye på løvefisk og Manta Rays (hvis du er heldig). Dette dykkested passer for dykkere med Advanced sertifisering eller høyere. 

Les mer