Hvordan vil du reise?

Få et raskt overblikk over vårt store utvalg reisetyper. Her har vi gjort det enkelt for deg og alt er tatt i betraktning. Ønsker du en klassisk chartertur til sydensolen, eller vil du sette sammen din egen reise med fly og hotell, dra på rundreise eller dykketur? Vi har et stort utvalg reisetyper for alle aldre og ønsker. Reiser du i en større gruppe? Få gratis råd og veiledning fra vår erfarne gruppeavdeling.

Det er mange ting som skal falle på plass og fungere på reisen, og med Amisol i ryggen er det eneste du må tenke på - å nyte ferien.

 

Bryllupsreiser

Drømmer dere om et varmt reisemål for bryllupsreisen? Vi har flotte alternativer for romantiske reisemål og hoteller, og vi hjelper dere gjerne med å finne den perfekte kombinasjonen for at romantikken skal blomstre. La oss hjelpe dere med å innfri deres ønsker og arrangere bryllupsreisen.

Dykking

Det finnes en verden under havoverflaten som du absolutt bør utforske. Rødehavet byr på mange skjulte skatter, og på noen av våre reisemål finner du noe av verdens vakreste snorkle- og dykkesteder. Opplev en verden av fargerike koraller, eksotiske fisker og nyt ferien på et av våre fantastiske hoteller i Egypt.

Golfreiser i Egypt

Noen runder golf på ferien er blitt obligatorisk for stadig fler. Med Amisol kan du spille golf ..

på noen av Europas beste baner. Enten du reiser alene eller i en gruppe vil vi tilrettelegge for at din golfreise blir slik som du ønsker.

Les mer om golfreiser i Egypt, klikk her.

Les mer

Bærekraftige rundreiser

Amisol er det første reisebyrået i Norden som tilbyr karbonnøytrale reiser i Egypt. ..

Våre rundreiser er definert til å gi deg en "opplevelse for livet". Reis gjennom det historiske Egypt og oppdag landets vakre kulturarv, faroniske skatter, imponerende templer, verdens underverker og vakker natur. 

 

Reis gjennom sivilisasjonens vugge med god samvittighet. Motta et karbon nøytraliserings-sertifikat for din valgte reiserute. Les mer om rundreisene og Amisols bærekraftige tiltak ved å klikke her.

Les mer

Spa & Velvære

En ferie skal være et velfortjent pusterom i hverdagen. Opplev våre Spa hotell og la deg skjemme ..

bort deg i noen timer som bare er dine. Bli behandlet av velgjørende hender til behagelig musikk i dempet belysning, nyt ulike spabehandlinger, slapp av og lad batteriene.

Les mer

Aktiv ferie

For noen gir det en god følelse å holde fart på kroppen også i ferien. Andre ønsker å forsøke ..

nye aktiviteter i nye miljøer. Har du forsøkt å ri på stranden noen gang eller å kjøre firehjuling i ørkenen? Vi kan tilby en rekke hotell med treningsfasiliteter og et bredt tilbud av sportsaktiviteter. 

Les mer

Gruppe & Konferanse

Vi tilrettelegger etter behov for grupper og konferanser over hele verden. På våre etablerte reisemål ..

kan vi tilby gode arrangementer til fornuftige priser. Det er en god investering å legge konferansen til utlandet og det er sosialt og moro å samle en gjeng å reise sammen og å oppleve sammen.

Les mer