Reisetyper

Bryllupsreiser

La Amisol arrangere bryllupsreisen din, eller ferien i kjærlighetens tegn, hvor du har lyst til overøse din kjære med romantikk. Vi har plukket ut de mest romantiske bostedene og reisemålene. Selvfølgelig strekker vi oss langt for å innfri dine ønsker og sette "prikken over i-en".

Dykking

Det finnes en verden under havoverflaten som du absolutt bør besøke. På noen av våre reisemål, som ved Rødehavet, finner du noe av det vakreste undervannsverden har å vise frem. Opplev stillheten, et mangfold av farger på fisker og vekster som du trodde tilhørte en fantasiverden.

Golfreiser

Noen runder golf på ferien er blitt obligatorisk for stadig fler. Med Amisol kan du spille golf på ..

noen av Europas beste baner. Gloria Golf Club i Beleck/Tyrkia  er et eksempel på dette. Enten du reiser på egen hånd eller i en gruppe vil vi tilrettelegge for at din golfreise .

Les mer

Rundreiser

Bli med på rundreiser som tar deg flere tusen år tilbake i tid og til starten på vår sivilisasjon. ..

Opplev verdens underverker, kulturer og en historie som setter vår utvikling i perspektiv. Vi tar deg med til Jordan og Egypt, steder som bærer med seg en rik historie og kulturarv.

Les mer

Spa & Velvære

En ferie skal være et velfortjent pusterom i hverdagen. Opplev våre Spa hotell og la deg skjemme ..

bort deg i noen timer som bare er dine. Bli behandlet av velgjørende hender til behagelig musikk i dempet belysning, nyt ulike spabehandlinger, slapp av og lad batteriene.

Les mer

Aktiv ferie

For noen gir det en god følelse å holde fart på kroppen også i ferien. Andre ønsker å forsøke ..

nye aktiviteter i nye miljøer. Har du forsøkt å ri på stranden noen gang eller å kjøre firehjuling i ørkenen? Vi kan tilby en rekke hotell med treningsfasiliteter og et bredt tilbud av sportsaktiviteter. 

Les mer

Gruppe & Konferanse

Vi tilrettelegger etter behov for grupper og konferanser over hele verden. På våre etablerte reisemål ..

kan vi tilby gode arrangementer til fornuftige priser. Det er en god investering å legge konferansen til utlandet og det er sosialt og moro å samle en gjeng å reise sammen og å oppleve sammen.

Les mer