rundreise

Rundreise med Amisol Travel

Velg reise med mer innhold

Ser du etter en reise med mer innhold? Amisol Travel har lang erfaring med å arrangere reiser til steder som tilbyr noe mer. Mange av våre rundreiser har både historisk og kulturelt innhold i tillegg til sol og bad. På rundreise med Amisol får du alltid med deg noen av verdens mest betydningsfulle skatter. Du bor på komfortable hotell, slik at det blir god hvile mellom opplevelsene. Med på turene er det engelsktalende guider som er høyt kvalifiserte med svært god lokal kunnskap.

Amisol Travel har et eksklusivt utvalg rundreiser av høy kvalitet. I Midtøsten har vi Rundreise i EgyptRundreise i Jordan og Nilencruise

I Italia finner du Rundreise til ToscanaRundreise til AmalfikystenRundreise til Gardasjøen

De fleste rundreisene inkluderer måltider på hotellet, inngangsbilletter til severdigheter og transport til, fra og mellom stedene vi besøker. Siden vi flyr charter direkte til Sharm el Sheikh, vil rundreisene i Midtøsten starte og avsluttes fra Sharm. Dette gir mulighet for å få noen nydelige dager ved Rødehavet. Her kan du også velge 2 uker reise, der den ene ferieuken tilbringes med sol og bad i Sharm el Sheikh.

Rundreise i Egypt

Se pyramidene og sfinksen i Kairo. Kongetemplene og gravkamrene i Luxor. I denne rundreisen inngår også cruise på Nilen og dager med sol og bad i Sharm el Sheikh. Bli med på en reise gjennom sivilisasjonens vugge!

Nilencruise

Drømmer du om et cruise på Nilen? Nyte dagene mens du seiler gjennom Nildalen i all sin prakt? Opplev en spennene variasjon av frodig vegetasjon og tørr ørken. Vi seiler med en moderne cruisebåt som har basseng og soldekk.  

Rundreise i Jordan

Bli med på en minnerik rundreise der du får med deg noen av verdens mest betydningsfulle historisk skatter. På rundreisen drar vi til Petra, Amman og Jerash. Det blir dag med sol og bad ved Rødehavet og Dødehavet. 

Rundreise Amalfikysten

Amalfikysten: Rundreise 7 dager. Bli med på en herlig rundreise ved Amalfikysten. Vi besøker Sorrento, Ravello, Positano, Pompeii og Capri! Det blir også tid til å oppdage Amalfikysten på egenhånd og bading!  

Rundreise Gardasjøen

Gardasjøen - 7 dgr. Rundreise. Oppdag ekte italiensk naturskjønnhet. Det blir besøk i det verdensberømte vindistriktet Bardolino. Vi drar til Venezia, Verona, Sirmione og Mantova. Denne rundreisen byr på noen av de beste godbitene i Italia!

Rundreise i Toscana

Toscana- 7 dgr. rundreise - Renessansens vugge - nyt kunst og historie. Her blir det besøk i Montecatini, Firenze og Lucca. Mellom turene er det avslappende dager på hotell hvor det herlige landskapet i Toscana nytes. 

Hvorfor velge rundreise med Amisol?

Amisol Travel AS er en norskeid reisearrangører med eget datterselskap i Danmark. Selskapet besitter over 25 års erfaring og var den første turoperatøren som tilbød pakkereiser til Sharm el Sheikh fra Skandinavia. Over 400 000 ferieglade nordmenn har gjennom disse årene tilbrakt sin ferie med oss, i landene rundt Middelhavet, Kanariøyene, Emiratene og Egypt. Amisol som tidligere het Pyramidene Reiser, har gjennom årene bygget opp kunnskap om hvilke ferieønsker som passer nordmenn best. Vårt lange og gode samarbeid med stedlige representanter på reisemålene, har gjort oss i stand til å forhandle frem gunstige priser og god lokal kunnskap om hva som bør oppleves. Dette gjør at vi kan tilby våre gjester høy kvalitet til fornuftige priser.

Trygghet

Kun pakkereiser er regulert av Pakkereiseloven og gjennom reisegarantifondet. Dette sikrer at du får den kvaliteten du har betalt for når du er på ferie.  

 

Forutsigbarhet

Gjennom 28 år har vi håndplukket og satt sammen ferieopplevelser basert på vår lange erfaring om nordmenns ferieønsker. Våre rundreiser er skreddersydd med en perfekt balanse mellom opplevelse og rekreasjon. 

 

Service underveis

Våre stedlige representanter vil alltid være til din hjelp og yte den servicen du ønsker for at rundreisen blir slik du så for deg. På utfluktene bruker vi engelsktalende guider med god kunnskap om stedene vi besøker.