Sommeraktiviteter i Hemsedal

De skandinaviske alper - Hemsedal byr på mange flotte aktiviteter. Om vinteren finner du det velkjente skianlegget med mange forskellige løyper, spisesteder og afterski. De majestetiske fjellene og den friske luften byr også på flotte aktiviteter om sommeren. I Hemsedal finnes det mange muligheter - enten du vil komme deg ut av byen for å slappe av, eller utforske turmulighetene i området. Vi har skreddersydd noen aktivitetspakker som du kan bestille sammen med oppholdet. Ved forhåndsbestilling av turer i Hemsedal kan du benytte deg av gode rabatter! 

Fjellturer

Fjellheimen i Hemsedal byr på mange fine opplevelser i naturen. Her er det forskjellige topper med variert vanskelighetsgrad og lengde. Bli med å opplev det beste av fjellene i Hemsedal.

Fiske

Hemsedal byr på unike fiskemuligheter og er kjent for å ha to av Norges beste ørretelver. Det er et svært aktivt fluefiskemiljø i bygda, og noen av de beste fluefiskerene i landet holder til her.

Sykling

I Hemsedal finner du sykling for alle aldre uansett om du har hardtail, fulldempet eller støttehjul. Ta med de minste i sykkelvogn på enkle grusstier eller merk adrenlinen pumpe i avanserte flytstier.

Via Ferrata

Via Ferrata er en flott opplevelse! Erfarne guider tar deg trygt og sikkert opp bratte fjellsider og langs trange fjellhyller på en tilrettelagt klatrerute som fører deg helt til topps på Vesle Røggjin.

Klatrepark

Her kan du prøve zipline over elven Hemsila, klatre høyt opp blant træna og få adrenalinkicker når du hopper ut fra klatretornet på 12,5 meter. Klatreparken passer for både store og små barn. 

Ridning

Hemsedals vakre og storslagne natur innbyr til mange fine rideturer for både barn og voksne.Du trenger ingen tidligere erfaring fra hest for å være med på turen. Hestesenteret har hjelmer til alle deltakerne. 

Kanoleie

Lei kano for og bruk dagen på Vannen, ett nydelig fjellvann på vei mot Lykkja. Vannet har flere små øyer og andre steder en kan gå i land og det er mulig å padle en spennende kanal over til nabovannet Grytetjern.

Mountain Cart

Sus ned bakken på en "voksen trehjulssykkel. Dette er en trygg, morsom og fartsfylt aktivitet som passer for hele familien. Carten er uten pedaler, men med gode bremser på håndtakene slik at man enkelt kan styre farten.

Elvesnorkling

En morsom og actionfylt opplevelse. Under vannoverflaten er elva rik på fisk og vegetasjonsliv. Sikten i vannet er overraskende bra. Her kan bare ligge i overflaten og la strømmen ta deg nedover mens du ser på livet i elven.