Norge

Amisol har i en årrekke tilbudt reiser i Norge til kunder i det fjerne Østen. Det er noe av dette utvalget vi nå tilbyr kortreist for nordmenn

Norge er et kontrastenes land, hvor natur, kultur og folk, spiller sammen, men endrer seg mye fra nord til sør. Rammebetingelsene som er gitt fra naturens side har preget folket og dets kultur.

Vidder, regndrift og samer lengst opp i nord. Dramatisk kystnatur med røffe fiskevær langs Nordlandskysten. Et Vestland med dype fjorder og fruktproduksjon, omkranset av dansende fosser og vakre fjell. I innlandet finner du utstrakte jorder og landbruk og mange av de høyeste fjellområdene. 

Vestlandet

Vestlandet har trange fjorder som skjærer seg inn mellom høye fjell, fosser som kaster seg utfor høye fjellsider og isbreer som aldri smelter. Spennende arkitektur og mat av lokale råvarer forsterker opplevelsen.

 

Nord-Norge

Nord-Norge er den største, men minst befolkede delen av Fastlands-Norge, og dekker mer enn en tredjedel av landet. Landsdelen strekker seg fra idylliske Helgeland i sør til det ville området rundt Nordkapp.

 

Sørlandet

Fra de karakteriske hvite trehusene og sommerlig skjærgårdsidyll til Dyreparken og 18-retters menyen på Norges første undervannsrestaurant Under på Lindesnes - Sørlandet er hele familiens favoritt.

 

Østlandet

Oslos mat, kaffekultur og nye arkitektur vekker internasjonal oppsikt. Og du kan toppe hovedstadens status som Europeisk miljøhovedstad 2019 ved å utforske resten av Østlandet og bestige noen av Norges høyestefjell.

 

Trønderlag

Trøndelag er på alle måter et midtpunkt og et perfekt utgangspunkt for å oppleve norsk natur, kultur og historie fra urbane Trondheim til historiske severdigheter som Røros og Stiklestad.

 

Svalbard

Svalbard ligger i Nordishavet, midtveis mellom det norske fastlandet og Nordpolen. Her finner du uberørt arktisk villmark og et unikt dyreliv i kuperte, men skjøre omgivelser.

Les mer