Glitrende turkisblått hav i Sharm el Sheikh

Luksusferie til Lavpris

Er du blant de heldige som kan spare sommerferien til etter skolestart? Da kan vi glede deg med varme og forutsigbar sol når sommeren går mot slutten her hjemme. Akkurat nå har vi sensommer-tilbud på pakkereiser til 3, 4& 5 stjernes bosteder, med og uten all inclusive.

Foreleng sommerfølelsen her>>

 

Hva kan Sharm El Sheikh tilby

Sharm el Sheikh er et ypperlig feriested for liten og stor med herlig klima året rundt. Her finnes også en verden under havoverflaten som du absolutt må besøke.Ta på deg dykkemaske å se et mangfold av fisk og vekster som du trodde tilhørte en fantasiverden. 

I Sharm el Sheikh vil du oppleve god service, vennlige mennesker som snakker godt engelsk, og høy standard på hotellene. Dessuten finner du et prisnivå som er betraktelig lavere enn i Europa.Les mer om Sharm el Sheikh>> 

 

Ekte sommerparadis hele året

I Sharm el Sheikh - den mest populære badebyen i Egypt er det herlig sommertemperatur hele året. Her er det sol, strand og snorkling som gjelder. Den kanskje aller beste tiden å reise til Sharm el Sheikh er sensommer og høst. Da har temperaturen blitt litt lavere og man unngår den varmeste perioden. Normalt ligger temperaturen i aug/sept/okt på omkring 30 grader, noe som oppleves som svært behagelig i det tørre klimet på Sinai-halvøya. Dette gjør reisemålet til et bedre alternativ enn Middelhavsområdet i denne perioden av året spesielt.

Sharm el Sheikh - et ypperlig utgangspunkt for rundreiser?

I kombinasjon med sol& bad er det stadig flere gjester som ønsker å knytte historiske opplevelser til ferien. Enten du ønsker en rundreise i Egypt, i Jordan eller cruise på Nilen er Sharm el Sheikh et godt utgangspunkt.

Rundreise i Egypt. Les mer>>

Cruise på Nielen. Les mer>>

NYHET! Rundreiser i Jordan i kombinasjon med Sharm el Sheikh. Les mer>>


restplasser sharm el sheikh

Baron Palms Resort (kun for voksne (16+))

Baron Palms Resort (kun for voksne (16+))

Ras Nasrani - Sharm el Sheikh
  • Kun voksne +16år
  • All inclusive.
  • Rolige omgivelser.

21.08 - Totalpris for 2 Voksne 2 Barn: 18790,-

fra 4.697,-
Monte Carlo Sharm

Monte Carlo Sharm

Hadaba - Sharm el Sheikh
  • Dykkenære.
  • Ultra all inclusive.
  • Stort helsestudio.

21.08 - Totalpris for 2 Voksne: 17390,-

fra 8.695,-
Hyatt Regency

Hyatt Regency

Naama Bay - Sharm el Sheikh
  • All inclusive
  • Havutsikt.
  • Eksklusivt..

21.08 - Totalpris for 2 Voksne 2 Barn: 26590,-

fra 6.647,-