Letojanni

Reise til Letojanni

Hyggelig strandpromenade med folkeliv

Letojanni er et trivelig feriested på Sicilia. Med Amisol kan du bo direkte ved den flere kilometer lange sandstranden og kun noen få kilometer til den populære byen Taormina. Byen har en hyggelig strandpromenade som følger det meste av den lange stranden. Selv om Letojanni er et relativt rolig reisemål er det et levende folkeliv her om sommeren. På den sjarmerende og intimt vakre Piazza Durante føles en svalende Prosecco som en like naturlig inngrediens som den lette italienske stemningen.

Pizza og herlige fiskerestauranter

Letojanni har litt roligere atmosfære og er et populært feriested for italienerene selv. Langs promenaden finner du flere gode spisesteder, det serveres pizza & pasta, slik bare italienere kan fra de typiske fortausrestaurantene og á la carte fra de mer elegante "Ristorantes" og også noe særdeles gode fiskerestauranter.

Lidobad

Letojanni har flere kilometer med strand hvor du har såkalte "Lidobad". Dette er vanlig over hele Italia. Her kan du kan leie solsenger og parasoller samt som oftest ha tilgang på et skifterom og dusj. Italienerne vil oftest ha litt stil og ikke minst på stranden. Disse Lidobadene er privateiet. Ønsker du en offentlig strand, så finnes det også.

Fra Letojanni kommer du deg også lett til Taormina. Dit er det kun 6 km og kommunikasjonen dit er god.  

Les mer