Giardini-Naxos beach

Reise til Giardini-Naxos

Giardini-Naxos - barnevennlig utenfor Taormina.

Giardini-Naxos er et hyggelig feriested på Sicilia som har vokst fra å være en liten fiskelandsby på 70-tallet til et ikke stort men vefungerende reisemål. Den gamle fiskehavnen leverer fremdeles fisk og et pulserende inntrykk. Her føler du på det sicilianske hverdagslivet og nyter herlige soldager ved den familievennlige og lange stranden. Det er her solen står opp i havet og starter sin reise over himmelen. 

Mye for pengene

Giardini-Naxos har et lavere prisnivå enn i Taormina og du finner et godt utvalg av restauranter, butikker og kafeer.

Amisol tilbyr deg gode bosteder til fornuftige priser enten du velger hotell med høy standard eller noe enklere alternativer. Uansett hvilket hotell du velger med oss bor du ikke langt unna  shopping, restauranter og flott badeliv.

Rikt fonøyelsestilbud

Giardini-Naxos består av to deler. Du kan velge å bo ved Naxosstranden, hvor det er mer siciliansk folkeliv, spesielt rundt torget Piazza Roma. Ved strandpromenaden finner du havbasseng og offentlige strender på den ene siden, og flere spisesteder og butikker på den andre. Velger du å bo ved Recanatistranden, finner du flere velkjente hoteller, et rikt fornøyelsesliv og et bra uteliv. Om du ønsker en strandnære badeferie er Giardini-Naxos et godt valg, i tillegg kan du ta buss til Taormina på kun 15 minutter fra Giardini-Naxos.    

Les mer