Baja Sardinia krystallklart hav

Reise til Baja Sardinia

Baja Sardinia er et rolig og avslappende feriested, en liten bukt i hjertet av Costa Smeralda eller smaragdkysten, nordøst påSardinia. Her finner du små fine viker med innbydende badestrender og en rolig feriestemning. Flere av strendene er også langgrunne og barnevennlige.

Baja Sardinia har et trivelig sentrum med restauranter og suvenirbutikker. Velger du å bo, eller besøke Club Hotel finner du områdets fineste restaurant "Bouganville". Restauranten serverer fra en spennende gourmet-meny med havets fristelser. 

Et godt utfluktstips er båttur til La Maddalena-øyene som er kjent for krystallklart badevann og vakker natur. I Baja Sardinia kan du også leie en mindre båt og ta med familien eller kjæresten på skattejakt etter de aller fineste strendene.

Denne Havnebyen ligger en kort kjøretur unna Porto Cervo som er blant de mest kjente stedene påSardinia. Hvis du vil bo i et område med avslappet atmosfære er Baja Sardinia et ypperlig valg, dessuten er prisnivået noe lavere her enn i Porto Cervo.      

Les mer