Porto Rotondo vindsurfing

Reise til Porto Rotondo

Porto Rotondo er en idyllisk liten havneby utenfor Olbia påSardinia, kun 30 minutter unna flyplassen. Byen er et populært feriested for båtentusiaster og har et hyggelig sentrum med flere restauranter.

 

Reiser du med familien kan du velge mellom fine leiligheter hosSardegna Smeralda Suite som ligger like ved sentrum og den populære stranden ”Ira”. OgResidence Stella di Gallura med naturskjønne omgivelser litt, lengre unna sentrum. Skal du ha en reise for 2 med mye komfort og godt fasilitetstilbud har vi førsteklasses hotelletAbi D’oru i Marinella.

 

I Porto Rotondo og området rundt er det mye å oppleve. Den fine langgrunne sandstranden Ira ligger ca 500 meter fra sentrum med barnevennlige badeopplevelser. Solsenger med parasoll kan leies på stranden.

Om du har lyst å prøve noe spennende og morsomt finnes det flere muligheter for vannsport i området rundt Porto Rotondo. Her kan du leie padlebrett å suse over det krystallklare vannet mens du nyte utsikten mot de mange små vikene og buktene. Det er også god trening for kroppen, om du ikke har prøvd det før kan du ta et introduksjonskurs hos de fleste sentrene som driver utleie. Ved havnen finnes det også båtutleie slik at du og ditt reisefølge kan oppleve den praktfulle kysten som Sardinia er kjent for fra båt.         

Les mer