Porto Cervo yacht

Reise til Porto Cervo

Porto Cervo omtales ofte for å være en luksusbåthavn, og ligger helt nord påSardinia. Havnen er en del av Coasta Smeralda, eller smaragdkysten som kanskje er et av Europas mest eksklusive feriesteder.

 

Porto Cervo er kjent som et populært feriested for kjendiser og rikfolk som kommer hit med sine pompøse yachter. Selv om du kanskje ikke er ”Se og Hør” typen, vil du nok oppleve at Porto Cervo byr på mange spennende inntrykk. Det er spesielt imponerende å se størrelsen på noen av de elegante ”fritidsbåtene” som ligger ved havneområdet.

 

For den alminnelige turisten holder det gjerne med et besøk inn til havnebyen Porto Cervo, byen er full av dyre restauranter, butikker og utesteder. Sannsynligheten for at du får med deg noen kjente fjes er stor her.

 

Med Amisol reiser til Porto Cervo bor du nærmest sentrum hosGrand Hotel som ligger 900 meter unna. Området rundt havnebyen er naturskjønt og vakkert med lekre strender og fine omgivelser. Våre øvrige bosteder Le Palme ogColonna Resort ligger noen kilometer unna sentrum. Med Amisol bor du avsides til utenfor byen med direkte tilgang til strand. Vil oppleve havnebyen er det kun en kort kjøretur unna.        

Les mer