Golfo Aranci Marinella promenade

Reise til Golfo Aranci

Golfo Aranci er et vakkert og enklere feriested på Sardinia. Her får du en mer prisgunstig ferie enn i området rundt Smaragdkysten. Strendene her er minst like lekre som ellers på øya, og innen gangavstand fra byen skjuler det seg flere lokale perler.

Amisol har valgt ut de bostedene som gir deg enkel tilgang til disse perlene. Her kan du bo i fine selvbetjente leiligheter med dagligvarebutikk og strand i nærheten, eller familievennlige hotell rett på stranden.

Utenfor byen i Golfo Aranci finner du Cala Morescu, et bortgjemt lite strandområde bak pinjetrær som skjuler spennende inntrykk under vannoverflaten, her er det veldig fint å snorkle. Også innen gangavstand finner du Golfo Marinella, en gylden strandbue som minner om karibien. Her kan du sette deg ned i sanden, åpne en flaske vin og speide ut på yachtene som farer forbi. Blir du lenge nok får du se solnedgangen som kaster lysglimt over de mange små bortgjemte vikene. Noen er så små at det kun er plass til to, men alle er den samme hvite silkemyke sanden.