amalfikysten

Rundreiser i Italia

Rundreise på Amalfikysten – der drømmen blir virkelighetRundreise på Amalfikysten – der drømmen blir virkelighet

Det er ikke for ingenting at Amalfi har fått plass på UNESCOs verdensarvliste. Denne kysten er så idyllisk og vakker at du må klype deg i armen for å tro at det du ser er sant. Bystranden liggermidt imot Amalfis vakre historiske sentrum, små hvit- og gulmalte hus utgjør bebyggelsen som klamrer seg til de dramatiske fjellsidene der pinjetrær lyser opp med sitt intense grønnskjær, og det blinker forlokkende fra blått hav når solstrålene treffer overflaten. Les mer..

Rundreise ved Gardasjøen – speilblank italiensk idyll.Rundreise ved Gardasjøen – speilblank italiensk idyll.

Den norditalienske innsjøen Gardasjøen er Italias største, og det er ikke uten grunn at den er et yndet turistmål. Her venter spektakulært vakre naturopplevelser, et variert aktivitetstilbud, godt klima, flotte strender og som alltid i Italia et eksepsjonelt kjøkken med dertil hørende vintilbud. På vår rundreise får du et godt innblikk i Gardasjøen og de omkringliggende perlenes mange gleder. Les mer..

Rundreise i Toscana – drømmelandskap og utendørs museer.Rundreise i Toscana – drømmelandskap og utendørs museer.

Drømmen om Toscana har lokket nordmenn til denne usedvanlig vakre delen av Sentral-Italia i generasjoner. Renessansebyer som Firenze og Pisa i kombinasjon med vinmarker i verdensklasse, bølgende åslandskap med struttende sypresser og skinker og oster av ypperste kvalitet, gjør regionen til et av de mest sagnomsuste reisemålene som finnes. Les mer ..