Direkte fra Torp Sandefjord til Sharm el Sheikh

Visste du at?...

I vinter får du 3 soltimer mer per dag i Sharm el Sheikh enn på Kanariøyene - de 3 timene er gull verdt! Sharm el Sheikh er dessuten kun én drøye 5 timers flytur fra Oslo - nærmere enn dét finner du ikke godt, varmt og forutsigbart sommervær i vinter.

På denne tiden av året når dagene er korte, søker kalde nordboere den korteste veien til garantert sol og varme. Den går til Sharm el Sheikh som har gjennomsnittlig 3 fler soltimer enn hva f.eks. Kanariøyene i vinter. 

 

Våre charterflyvninger til Sharm el Sheikh:

*Fra Sandefjord Torp med Fly Egypt, fredager kl. 19:50.

*Første avgang går 15. Februar.

strandliv i sharm el sheikh

Sharm el Sheikh er et ypperlig feriested for liten og stor med herlig klima året rundt. Det finnes en verden under havoverflaten som du absolutt må besøke.Ta på deg dykkemaske å se et mangfold av fisk og vekster som du trodde tilhørte en fantasiverden. 

prøv en snorkletur med båt i sharm el sheikh

Siden de fleste legger sin hovedferie til sommeren, hvor avstanden til sol og sommer er kort og Middelhavet kan lokke med herlige sommeropplevelser, er det færre som har mulighet til å reise langt og å være borte lenge i vinterhalvåret. Da er det greit å vite at kjekt å vite at Rødehavet er kun en drøy 5-timers flytur unna fra Gardermoen.

I Sharm el Sheikh vil du oppleve god service, vennlige mennesker som snakker godt engelsk, og høy standard på hotellene. Egypt har alltid tilbudt nordmenn en prisgunstig ferie, men siden høsten 2016 har reisemålet blitt historisk billig for oss. Dette skyldes ikke at landet har opplevd uroligheter, men at myndighetene valgte å gå bort fra fastkursen mot dollaren. Dette gjorde at det Egyptiske pundet falt kraftig mot den norske kronen. Noe som slår svært positivt ut for nordmenn som ønsker seg en prisgunstig ferie til varmen i vinter. 

mer ferie for pengene i sharm el sheikh

Falcon Hills

Falcon Hills

Hadaba - Sharm el Sheikh

Utsolgt
Baron Resort

Baron Resort

Ras Nasrani - Sharm el Sheikh

04.12 - Totalpris for 2 Voksne: 17.890,-

fra 8.945,-
Hotel Marriott Renaissance

Hotel Marriott Renaissance

Hadaba - Sharm el Sheikh

04.12 - Totalpris for 2 Voksne: 17.176,-

fra 8.588,-
Mövenpick Hotel

Mövenpick Hotel

Naama Bay - Sharm el Sheikh

Utsolgt