Paradise Bungalows

  • Family
  • Beach

Våre gjester gir bostedet:

10/10

En fin og velutstyrt campingplass med god standard. Her bor du i Letojanni med flere kilometer lang strand som strekker seg hele veien inn mot Taormina. Campingplassen ligger direkte på stranden, leilighetene og bungalowene ligger om lag 30 meter fra stranden med grønne omgivelser fra oliven- og sitrontrær.

 

Beliggenheten gir et utmerket utgangspunkt for å kombinere en avslappende sol- og badeferie med spennende severdigheter. Det er bussforbindelse mellom Letojanni og Taormina, som gjør det enkelt å ta seg til det sjarmerende sentrum i Taormina. Det går også buss til Catania som er en større by med gode shoppingmuligheter.   

 

Paradise Bungalows har stort utendørs badebasseng med dybdemeter fra 1,35 til 2,50. I tillegg til gode bademuligheter er det forskjellige sportsfasiliteter på campingplassen. Her finner du fotballbane, tennis, beachvolley, treningsrom, biljard og bordtennis. For familier med små barn er det også en fin lekeplass som ligger ved restauranten.  

 

Restauranten har god plassering med utendørs servering og utsikt mot havet. Her får du sicilianske spesialiteter, pizza, pasta og flere godbiter fra det italienske kjøkkenet. Paradise bungalows er en familiedrevet campingplass med hyggelig stemning og passer godt til familie.

Les mer

Du har søkt på:
Reiser fra Oslo Gardermoen i for 2 personer

VARIGHET
DATO
TID
ROMTYPE
ANTALL STOPP
TOTALPRIS
Avstander
Lufthavn:  Catania 41 km
Nærmeste sentrum: Letojanni 2 km 
Taormina 5 km
Fasiliteter
Beachvolley på stranden
Bordtennis
Utendørs badebasseng mot tillegg i prisen
Treningsrom mot tillegg i prisen
Fotballbane
Tennis
Boccia
Solsengr og parasoller på stranden
Klesvask mot tillegg i prisen
Strykejern
Minimarked
Restaurant med havutsikt
Bussholdeplass ved campingplassen 

Les mer

Bungalow for 2-4 personer.

Bungalowene ligger inne på campingplassen, spredt rundt i en 100 år gammel hage av oliventrær. De er bygget i stein med fint murverk. Bungalowene består av en studioleilighet med komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin og eget toalett med dusj. Rommet har en dobbeltseng + køyeseng til barn.

Bungalowene har aircondition, utendørs veranda med bord og stoler. I tillegg er det reservert parkeringsplass hvis man velger å leie bil. Det er også fri bruk av 2 solsenger og 1 parsol på stranden per bungalow.

 

Leiligheter for 2-5 personer. 

Paradise bungalows har også leiligheter med eget soverom. I soverommet er det dobbeltseng og eget bad. Leilighetene har eget stue med sovesofa som har to sengeplasser og kjøkken med kjøleskap, oppvaskmaskin og vannkoker. Det er mulighet for ekstraseng i stuen til 5. person. 

Leilighetene har fin og lys innredning. Her kan du nyte hyggelig sommerkvelder fra privat terrasse med stoler og bord. Leiligheten ligger 30m fra stranden hvor det er fri bruk av 2 solstoler og 1 parasoll per leilighet.   

Det er håndklær og sengetøy i alle leiligheter og bungalows, 1 skift per uke. Strandhåndklær er ikke inkludert.

Les mer

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor totalt stemmer