Rundreise i Jordan

  • Exclusive

Våre gjester gir bostedet:

10/10

Reisevilkår/informasjon


Deltakerantall

Vi gjør oppmerksom på at denne reisen krever et deltakerantall på minimum 20 personer. Såfremt dette antallet ikke nås, forbeholder vi oss retten til å annullere reisen senest 14 dager før avreise.

 

Hotell

 Vi bruker bra hoteller av generell god standard. Vær oppmerksom på at mange hoteller i Jordan ikke serverer alkohol. Alkohol kan kjøpes i butikker og på markeder og kan tas med og drikkes på rommene.

 

Visum og pass

Passet ditt skal være gyldig i minst 6 måneder fra hjemreisedatoen fra Jordan. 

Er du ikke dansk/norsk/svensk statsborger, kan det være nødvendig at du på forhånd søker visum i den jordanske ambassaden, for det er ikke alle nasjonaliteter som kan få visum ved ankomst. Ansvaret og den eventuelle utgiften til dette har den reisende selv, og reisens pris blir ikke redusert.

 

Reisens krav til bevegelighet

Hovedregelen er at alle reisedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig må vi understreke at denne reisen generelt ikke egnes seg for den som har vondt for å gå. I løpet av turen til f.eks. Petra er det 7 - 8 km. å gå i ujevnt terreng. 

 

Tips

Du kommer i kontakt med hverdagslivet og skikker som gjelder i Jordan/Sharm el Sheikh. Du kan møte forhold du ikke liker eller ikke er vant til, som for eksempel at det er kultur for å tipse. I mange land er drikssystemet mer organisert enn vi nordmenn er vant til, og det er forventet at lokalguider og sjåfører mottar en viss sum tips i løpet av reisen. Lønnen i servicebransjen er ofte avstemt i forhold til dette. På denne turen kan du ta høyde for utgifter som medgår til tips/driks på 40 USD. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør ta hensyn til. Vi vil likevel understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi tips.

 

Forbehold/endringer

Det tas forbehold for endringer i programmet. Amisol Travel og våre lokale samarbeidspartnere streber alltid etter å avvikle reisen nøye i henhold til programmet, men det kan av hensyn til severdighetenes åpningstider eller praktiske omstendigheter være nødvendigt å gjennomføre ruten i en anne rekkefølge enn oppgitt. I tillegg til dette kan programpunkter risikere å utgå på grunn av force majeure-situasjoner som værforhold, veiforhold eller forsinkede flyavganger.
Til slutt gjør vi oppmerksom på at alle reiser løpende blir revidert og forsøkt forbedret på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi får fra reiseledere og kunder etter hver reise. Revidering av reisen vil derfor medføre at det kan ha oppstått endringer i programmet fra den ble kjøpt til avreisen finner sted. Før avreise vil alle deltakere motta det senest oppdaterte program som har til hensikt å tjene kundenes beste og sikre den mest smidige gjennomføring av reisen.
Reisen selges som en hel ”pakke”, og det vil ikke være mulig å refundere de delene av pakken som eventuelt ikke benyttes.

Du har søkt på:
Reiser fra Oslo Gardermoen i fre 25.06.2021 for 2 personer

VARIGHET
DATO
TID
ROMTYPE
ANTALL STOPP
TOTALPRIS

Rundreisen i Jordan med Petra og Dødehavet består av 7 netter på hotell. De tre første nettene er på hotell i Sharm el Sheikh. De fire siste nettene er på hotell ved Dødehavet. 

 

Innkvartering i tremannsrom, dobbeltrom eller enkeltrom. Romtypen som er inkludert i reisen er standard rom. Det vil si at det ikke er spesifisert utsikt eller beliggenhet. Hvis dette ønskes, ta kontakt med Amisol på epost eller telefon for pris og ledighet. 

Alle rom har eget bad, enkeltseng(er) eller dobbeltseng, TV, telefon, lite kjøleskap og aircondition. 

 

Nedenfor finnes informasjon om hoteller som benyttes under rundreisen. Amisol forbeholder seg muligheten til å tilby et tilsvarende hotell. Informasjon som fremågr for det enkelte hotellet nedenfor er i hovedsak for å vise hvilken standard på hotellet som kan forventes. De enkelte fasiliteter og hotelltilbud vil ikke alltid kunne sikres tilsvarende på andre hoteller. Avstand mellom hotell og sverdigheter kan variere med tilsvarende hotell. 

Marriott Renaissance Sharm el Sheikh>>

Crowne Plaza Hotel Dead Sea>>   

Les mer

Oversikt rundreiseprogram

Klikk her for å se hele rundreiseprogrammet>>


DAG 1 - Avreise fra Oslo
Ankomst fredag 
Møte med reiseleder& guide
Transport til hotell i Sharm el Sheikh
 

DAG 2 - Sharm el Sheikh
Fri dag til avslapning på hotellet i Sharm el Sheikh
All inclusive på hotellet

 

DAG 3 - Sharm el Sheikh
Fri dag til avslapning på hotellet i Sharm el Sheikh
All inclusive på hotellet

 

DAG 4 - Avreise til Jordan
Transport fra hotellet til flyplassen i Sharm el Sheikh
Avreise med fly til Amman
Transport til Dødehavet
Innsjekking på hotell ved Dødehavet

 

DAG 5 - Petra
Frokost på hotellet
Dagstur til Petra
Lunsj
Kvelden nytes på hotellet

 

DAG 6 - Jerash og Amman
Frokost på hotellet
Besøk i Jerash med guide
Byrundtur i Amman med guide
Lunsj

 

DAG 7 - Dødehavet
Dag på egenhånd ved Dødehavet
Opphold på hotell

 

Dag 8 - Hjemreise
Hjemreise via Sharm el Sheikh

Les mer

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor totalt stemmer