Kun flyreise én vei

Våre gjester gir bostedet:

10/10

Bestill flybillett fra Oslo til Sharm el Sheikh, kun en vei. Det er kun håndbagasje inkludert i billetten. Hvis du ønsker å legge til innsjekket bagasje kan dette bestilles per telefon eller epost. Bestilling av innsjekket bagasje må gjøres før avreise og kan ikke kjøpes ved innsjekking på flyplassen. Pris kr. 300,- for 1x kolli (20 kg.).   

 

Denne billetten gjelder kun utreise fra Oslo Gardermoen til Sharm el Sheikh. Det er ingen hjemreisebillett inkludert i denne billetten. Kun fly en vei passer for deg som f.eks. ønsker en annen reiselengde enn det vi tilbyr med våre charteravganger. Med denne flybilletten har du mulighet til å velge den reiselengden som passer akuratt for deg ved å bestille hjemreise på egenhånd. 

Du har søkt på:
Reiser fra Oslo Gardermoen i fre 25.06.2021 for 2 personer

VARIGHET
DATO
TID
ROMTYPE
ANTALL STOPP
TOTALPRIS

Reisende som bestiller Kun Fly gjennom AmiSol Travel omfattes ikke av Lov om Pakkereiser eller Alminnelige vilkår for Pakkereiser utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. Reisende som bestiller Kun Fly gjennom AmiSol Travel omfattes heller ikke av Reisegarantifondet.

 

Reisende som har bestilt Kun Fly og evt. ønsker å utvide oppholdet kan kjøpe returbillett av AmiSol Travels reiseledere på reisemålet forutsatt ledig kapasitet. Denne typen returbilletter kan ikke forhåndsreserveres eller bestilles ved kontoret i Norge. AmiSol Travel har ingen avtale med andre flyselskap for kjøp av flybilletter til Norge.

 

Visumregler er den reisendes eget ansvar. Les om visumreglene på våre nettsider, ta evt. kontakt om du har spørsmål om visum. 

 

Amisol kan innstille flyvninger uten erstatningsansvar dersom det er for få påmeldte på en enkelt avgang eller en serie avganger, dersom Amisol har meddelt de reisende om innstillingen minimum to uker før avgang. Videre kan Amisol innstille en flyvning uten erstatningsansvar dersom det foreligger hindringer utenfor Amisols kontroll og som Amisol med rimelighet ikke kunne ventes å ha kjent til eller tatt i betraktning da avtalen ble inngått. Slike hindringer kan være krig eller krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige smittsomme sykdommer eller annet som kan likestilles med dette. Ved innstilte flyvninger tilbakebetales det innbetalte beløpet.

Les mer

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor totalt stemmer