Parc Hotel Gritti

  • Beach

Våre gjester gir bostedet:

10/10

Et fint bosted med sentral beliggenhet.

Her bor du flott til nede ved stranden i Bordolino. Herfra kan du enkelt spasere inn til det koselige lille sentrumet hvor du finner kafeer, restauranter og butikker. Parc Hotel Gritti har også utendørs badebaseng. Her er det flere bademuligheter; sjøen ligger i ummdelbar nærhet, stort utendørs badebasseng og innendørs badebasseng som er en del av et større velværeområde med blant annet badstue og treningsrom. Tilgang til velværeområdet er mot betaling i perioden juli – september, ellers fri bruk. Hvis du ønsker behandling på velværesenteret bør du være ute i god tid, da det kan være vanskelig å få tid.

 

Stranden som ligger like ved hotellet heter Lido Mirabello. Dette er en privat plass ved sjøen, men hotellet har avtale med utleieren om strandplass. Det er fri bruk av solsengene på stranden, men etter tilgjengelighet og det er et begrenset utvalg.

 

På Parc Hotel Gritti kan du velge blant flere restauranter med forskjellige menyer og ulik atmsfære. Blant disse finner du en mer elegant a la carte restaurant, her må du forhåndsreservere bord. I tillegg til variert spisetilbud er det bar som serverer drikke og snacks .

 

Det er kort vei å gå inn til sentrum av Bordolino, du bruker om lag 10 minutter. I sentrum oppdager du kirke, havn og koselige bygninger. Sentrum er lite og du får kanskje lyst til å oppdage mer. Ta f. eks turen til Garda by som ligger 4km nord for Bordolino. 30km sørvest ligger Verona og omtrent samme avstand er det til det kjente vinområdet Valpolicella.

Les mer

Du har søkt på:
Reiser fra ifor0 personer i

VARIGHET
DAG
DATO
TID
ANTALL STOPP
TOTALPRIS

Avstander

Flyplass 188km

Sentrum ca 10 minutter gange

Garda 4km

 

Strand/Basseng

Strandområde med fri bruk av solsenger (begrenset antall) gjelder i perioden mai – oktober.

Innendørs badebasseng (mot betaling juli – september)

Utendørs badebasseng med fri bruk av solsenger

 

Lunsjbarer/Restauranter

Restaurant Cipriani som serverer frokost og middag

D'Annunzio serverer buffet både til frokost og middag

A la carte restaurant

Bar

 

Rom

Aircondition som styres fra resepsjonen. Denne er på i perioden 15. juni – 15. september

Safeboks på rommet

Tilgang til internett

 

Aktiviteter

Velværesenter (mot betaling juli – september, ellers fri bruk).

 

Annet

Merk: internettforbindelsene i Italia er ikke hva vi er vant til med hjemme. Du kan ikke alltid regne med at forbindelsen er veldig rask - eller at den alltid virker.

NB: Noen fasiliteter, som f.eks. svømmebasseng, restauranter og andre tjenester, kan være stengt utenfor høysesongen, og kan også innebære betaling direkte til oppholdsstedet. (Lavsesongen i Italia er fra oktober til april)

Lokal skatt/avgift må betales direkte til hotellet.

Les mer

STANDARDROM FOR 2-3 PERSONER

-          Hotellet har rom med og uten balkong.

Standardrommene har enten to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Fra rommet har du utsikt mot fjellene eller hageomgivelser, utsikten er ikke spesifisert. Felles for alle rommene er at de er utstyrt med trådløs Internett-tilgang, aircondition (slås av og på av resepsjonen fra midten av juni til begynnelsen av september, avhengig av været), satellitt-TV, minibar, safe, bad med toalett og dusj. Det er også rom med en ekstra seng, men ingen rom har plass til to ekstra senger.

Alle rom har:

- Eget bad

- Safeboks

- Fri bruk av aircondition

- Minibar

- Tilgang til WiFi 

 

Bilde av rom med balkong

bilde av rom med balkong på parc hotel gritti

Rom uten balkong

bilde av rom uten balkong på parc hotel gritti

Les mer