Hotel la Palma

  • Family

Våre gjester gir bostedet:

10/10

Dette innbydende, miljøvennlige hotellet ligger rett ved innsjøen i Stresa og tilbyr moderne fasiliteter. Blant annet finner du treningsrom med glassfront og spa med nydelig utsikt mot innsjøen. Det aller lekreste med dette hotellet er takterrassen med et utendørs boblebad!

 

Hotel La Palma ligger i Stresa, en frodig by som er et godt utgangspunkt for å utforske Maggioresjøen. Et steinkast fra hotellet er en liten båthavn hvorfra det går ferge til de borromeanske øyene, sjøens ledende attraksjon. Av de to borromeanske øyene, Isola Bella og Isola Madre, er det den førstnevnte som er den mest besøkte. Her kan du gå ta turen innom det praktfulle palasset fra 1700-tallet med flotte hager med statuer og fontener.

 

En lett lunsj serveres på SkyBar mellom kl. 12.30 og 14.30, og på menyen finner du salater, burgere og pastaretter. Dette er også Stresas trendigste bar - et flott sted å suge i utsikten over innsjøen Maggiore og Borromean øyene med en drink i hånden.

Les mer

Du har søkt på:
Reiser fra ifor0 personer i

VARIGHET
DAG
DATO
TID
ANTALL STOPP
TOTALPRIS

Avstander

Flyplass 52 km

Sentrum ca 5 minutter å gå

 

Strand/Basseng

Utendørs badebasseng

Boblebad

 

Lunsjbarer/Restauranter

Restaurant

Bar

 

Rom

Aircondition

Safeboks på rommet

Tilgang til WIFI

 

Aktiviteter

Spa& velværesenter

Treningsrom

 

Annet

Merk: internettforbindelsene i Italia er ikke hva vi er vant til med hjemme. Du kan ikke alltid regne med at forbindelsen er veldig rask - eller at den alltid virker.

NB: Noen fasiliteter, som f.eks. svømmebasseng, restauranter og andre tjenester, kan være stengt utenfor høysesongen, og kan også innebære betaling direkte til oppholdsstedet. (Lavsesongen i Italia er fra oktober til april)

Lokal skatt/avgift må betales direkte til hotellet.

Les mer

Standard dobbeltrom (Classic)

Rommet har plass til 2 voksne, og det er mulighet for ekstraseng til 1 voksen eller barn. Det er mulig å få 2 enkeltsenger eller 1 dobbeltseng i rommet. Rommene har utsikt mot fjellene og størrelsen varierer mellom 24 – 30 m2. 

Rommet har eget bad, safeboks, aircondition, hårføner, LCD-TV og WIFI til disposisjon.

Tegning av classic rom:

classic-rom

Superior rom

Rommet har plass til 2 voksne, og det er mulighet for ekstraseng til 1 voksen eller barn. Det er mulig å få 2 enkeltsenger eller 1 dobbeltseng i rommet. Superior rom har utsikt til innsjøen fra side (begrenset utsikt mot sjøen) og størrelsen på om lag 25 m2.

Rommet har eget bad, safeboks, balkong, aircondition, WIFI, LCF-TV, hårføner og badekåper til disposisjon. 

Tegning av superiorrom:

superior rom

Les mer