Kun Fly Chios

Våre gjester gir bostedet:

10/10

Bestill kun flybilletter til Chios. Denne billetten gjelder kun flyreise tur/retur Oslo Gardermoen - Chios. 

20 kg innsjekket bagasje og mat på flyet må bestilles på forhånd. Mat selges ikke ombord.

Transfer er ikke inkludert. Er transfer ønskelig, vennligst kontakt Amisol på tlf. 32 20 09 00 eller e-post: post@amisol.no.

 På de fleste av våre charteravganger til Chios tilbys et begrenset antall reiser som kun innebærer flybilletter tur/retur. Hvor mange plasser som kan bestilles på hver avgang kan variere. Hvis dere er et større reisefølge som kun ønsker flybilletter tur/retur, ta kontakt med vårt kontor for å sjekke ledighet på den aktuelle avreisedatoen.  

Amisol tillater ikke kjøp av bare flybilletter for deretter å pakke disse med egne hoteller eller annet landarrangement, og så selge dette videre som en ferdigpriset pakke.

Les mer

Du har søkt på:
Reiser fra Oslo Gardermoen i søn 01.08.2021 for 2 personer

VARIGHET
DATO
TID
ROMTYPE
ANTALL STOPP
TOTALPRIS
FLY 7 dag
søn 01. aug 2021
06:05 - 09:50
2 Stk. Kun flysete
7.695,- 6.695,- Totalpris: 13.390,-

Alminnelige vilkår for pakkereiser får ikke anvendelse ved kjøp av kun flybilletter. Reisende som bestiller Kun Fly omfattes heller ikke av Reisegarantifondet.

 

Kun Fly er beregnet på reisende som selv organiserer bosted på reisemålet. AmiSol Travel har et begrenset antall Kun Fly reiser som kan bestilles med 1 eller 2 ukers reiselengde.

 

Endring av avreisedager, avreisetider og sted kan forekomme. Ved hjemreise er den reisende selv ansvarlig for å møte til riktig avreisetid.  Hjemreisetiden kan endres. Ta kontakt med våre reiseledere på reisemålet for bekreftelse av avreisetiden.

 

Man er selv ansvarlig for å møte til riktig avreisetid. AmiSol Travels representanter på reisemålet kan kontaktes 24 timer før hjemreise for å bekreftelse avreisetiden. AmiSol Travel påtar seg ikke ansvar for gjester som ikke møter til flyavgangen. AmiSol Travel har ingen avtale med andre flyselskap for kjøp av flybilletter til Norge og kan derfor ikke bistå med å skaffe andre flyløsninger.

 

Ved kjøp av våre tur/retur reiser må man benytte utreisen, ellers vil hjemreisen bli kansellert. (Dette gjelder for øvrig både ved bestilling av reise med hotell og kun flyreise). Blir avreisetiden endret, sendes informasjon om dette til eposten som er registrert i bestillingen. I noen tilfeller tar vi også kontakt på telefon. Det er derfor viktig at du sjekker at riktig mobiltelefonnummer er registrert, og at du har med denne mobiltelefonen på reisen.

 

Amisol kan innstille flyvninger uten erstatningsansvar dersom det er for få påmeldte på en enkelt avgang eller en serie avganger, dersom Amisol har meddelt de reisende om innstillingen minimum to uker før avgang. Videre kan Amisol innstille en flyvning uten erstatningsansvar dersom det foreligger hindringer utenfor Amisols kontroll og som Amisol med rimelighet ikke kunne ventes å ha kjent til eller tatt i betraktning da avtalen ble inngått. Slike hindringer kan være krig eller krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige smittsomme sykdommer eller annet som kan likestilles med dette. Ved innstilte flyvninger tilbakebetales det innbetalte beløp

Les mer

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor totalt stemmer