alle pakkereiser, pakkereiser Egypt, pakkereiser Italia

Hvorfor bestille pakkereise?

Amisol tilbyr skreddersydde pakkeløsninger med fly og hotell

Å bestille pakkereise er å velge en komfortabel måte å feriere på. Vi håndplukker og kvalitetssikrer fly, hotell, utflukter og lignende som vi tilbyr på våre reisemål. Å bestille pakkereise er trygghet. Vi som arrangør er med deg fra reisen starter til du er kommet hjem, personlig service er alltid med på reisen. Vi vet fra erfaring med tusenvis av gjester som har reist med oss at hotellet ofte er det viktigste for at ferien skal bli en suksess. Vi lytter til våre gjesters vurderinger og velger våre hoteller med stor omsorg. Det er uten tvil at mange nordmenn foretrekker pakkereiser når de skal ut av landet på ferie. For solsultne nordmenn er «syden» et yndet reisemål, og vi velger aller helst destinasjoner med mange soltimer. Våre skreddersydde pakkeløsninger inneholder mer ferieglede, med dette gir vi et løfte om at dine forventinger, opplevelser og minner sitter litt lenger.
Du lurer kanskje på hvorfor du ikke bare kan bestille reisen på egenhånd? Det er flere fordeler med å bestille pakkereise. Amisol Travel er medlem i Reisegarantifondet (RGF) som er med som beskyttelse når du bestiller pakkereise. Når vi arrangerer reisen din vil du alltid kunne forholde deg til oss, og vi har ofte bedre betingelser når det gjelder avbestilling enn det du får ved å bestille flybilletter + hotell hos lavprisselskap. Pris er ofte er argument mot å bestille pakkereise, men det er viktig å se på totalprisen, i visse perioder vil det særlig lønne seg å sjekke våre pakkereiser, for eksempel i lavsesong; mai og desember, før de store skoleferiene starter.  

Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh er et ypperlig feriested for liten og stor med herlig klima året rundt. Om vinteren ..
når vi nordboere blir kalde, er Sharm el Sheikh vår korteste vei til garantert sol & varme. Her er også en verden under havoverflaten som du bare må besøke.

Les mer

Hurghada

Hurghada er et feriemål i Egypt for deg som ønsker å reise til godt sommervær med sol og strandhygge. ..
Her får du komfortbale hotell med god standard, de aller fleste ligger direkte på Rødehavet som har behagelig vanntemperatur hele året. 

Les mer

Sicilia

Sicilia er en herlig italiensk ferieøy med noe for alle, her finner du sport, strandliv og storby. ..
Middelhavets største øy byr på mer enn bare mafia. Fra vakker natur, god vin til herlig strandliv og gastronomi i verdensklasse - Sicilia er en riktig perle! 

Les mer

Gardasjøen

Gardasjøen er Italias største innsjø, en utsøkt ferieopplevelse, med vakker natur, fantastisk ..
middelhavsklima og allsidighet som reisemål, her finner du innholdet du vil ha i ferien, uansett interesse; avslappende bade- og båtliv, små fiskerlandsbyer og pulserende byer, uttalige tur- og sykkelstier, vannsport og himmelsk god mat & vin.

Les mer

Toscana

Drømmen om Toscana har lokket nordmenn til denne usedvanlig vakre delen av Sentral-Italia i ..
generasjoner. Renessansebyer som Firenze og Pisa i kombinasjon med vinmarker, bølgende åslandskap med struttende sypresser, skinker og oster av ypperste kvalitet, gjør regionen til et av de mest sagnomsuste reisemålene.

Les mer

Roma

Finnes egentlig noen mer perfekt by enn Roma? Den italienske hovedstaden er en smått moderne ..
storby med røttene dypt plantet i historien, og hvilken historie! Vi har valgt ut hoteller som ligger sentralt til, som betyr gangavstand til det meste av det Roma kan friste med. Du finner hotell i flere prisklasser fra enkle til mer elegante.

Les mer

El Gouna

El Gouna er et paradis skåret ut av ørkenens sanddyner, fylt med Rødehavets innbydende sjøvann. ..
Med smale gater og nubisk-inspirert arkitektur i varme jordfarger er El Gouna en eksklusiv ferieby med særegen sjarm. Se vårt spennende utvalg av pakkereiser til El Gouna.

Les mer

Kreta

Kreta - nordmenns greske favorittreisemål er den største og den sydligste av de greske øyer. ..
I våre pakkereiser finner du flere hoteller fra enkle, sjarmerende familiehoteller til store luksushoteller. 

Les mer

Sardinia

Amisol har håndplukket bosteder i og rundt Baja Sardinia - Gallura - et fantastisk ferieområde ..
nordøst på Sardinia og ypperlig for barnefamilier. Skjermet av en bred bukt med krystallklart langgrunt vann og ultrafin sand. Alle våre reisemål ligger i behagelig avstand fra flyplassen i Olbia. 

Les mer