KONKURRANSE

Vinn en reise til Hurghada

Delta her

 

Vinn en drømmeferie til Hurghada!

 

Drømmer du om sol, strand og moro i Egypts fantastiske ferieparadis Hurghada? Nå har du sjansen til å vinne en uforglemmelig reise for to til det luksuriøse Pickalbatros Aqua Park i desember! Delta i konkurransen vår og få sjansen til å oppleve en uke med avslapning, vannsklier og deilig All Inclusive.

Prisen inkluderer fly, opphold på Pickalbatros Aqua Park, All Inclusive, 20 kg bagasje og transport tur/retur

 

Sånn deltar du:

Abonner på nyhetsbrevet vårt og følg oss på Facebook eller Instagram

 

Meld deg på nyhetsbrevet her    Følg oss på instagram   Følg oss på Facebook

 


 

Pickalbatros Aqua Park


Pickalbatros Aqua Park Resort i Hurghada er et utmerket valg for en avslappende ferie med mange aktiviteter for både par og familier. Hotellet tilbyr en innbydende atmosfære og et bredt utvalg av fasiliteter. Gjestene kan benytte seg av de felles bassengfasilitetene, som inkluderer både rolige områder og mer livlige områder med vannsklier, bølgebasseng og boblebad.

For de som ønsker å slappe av, tilbyr hotellet et luksuriøst spa med ulike behandlinger, samt et velutstyrt treningssenter. Sportsaktiviteter som tennis, volleyball og biljard er også tilgjengelig. Hotellet har flere restauranter og barer som serverer et bredt utvalg av retter og drikke som en del av all-inclusive-opplevelsen.

Hotellet ligger bare 500 meter fra stranden, som kan nås med en gratis skyttelbuss. De lyse og romslige rommene har moderne bekvemmeligheter som gratis Wi-Fi, klimaanlegg og minibar. Enten du er ute etter en romantisk ferie eller en morsom opplevelse, tilbyr Pickalbatros Aqua Park Resort de perfekte omgivelsene.

Les mer om Pickalbatros Aqua Park

Les mer

 


Utforsk Hurghada

Hurghada er et populært feriemål og mange skandinavere reiser hit hvert år. Byen er kjent for sine fantastiske strender, krystallklart vann og et rikt utvalg av aktiviteter, noe som gjør den til et ideelt feriemål for både familier, par og soloreisende. Hurghada ligger ved Rødehavet og har noe å by på for alle, enten du er ute etter avslapning eller eventyr.

En ferie i Hurghada byr på et bredt spekter av opplevelser. For vannentusiaster er snorkling og dykking blant de fargerike korallrevene en opplevelse i verdensklasse. Her kan du oppleve en fascinerende undervannsverden fylt med eksotiske fisk og sjødyr. Hvis du foretrekker å holde deg over vann, finnes det mange muligheter for vindsurfing, kitesurfing og seiling.

I tillegg til vannsport er Hurghada også kjent for sine mange luksuriøse resorter, der du kan nyte alt fra avslappende spabehandlinger til gourmetmat. Byen har også et pulserende natteliv med barer, klubber og restauranter som tilbyr både lokal og internasjonal mat.

En tur til Hurghada er ikke komplett uten en ørkensafari, der du kan oppleve det storslåtte ørkenlandskapet på firhjuling eller kamel. Du får også muligheten til å møte den lokale beduinbefolkningen og smake på tradisjonell mat.

Hurghada er kort sagt et reisemål som byr på sol, strand, kultur og eventyr.

 

Les mer om Hurghada    Se alle vår reiser til Hurghada